top of page

Kvalilog® helpottaa asbestiurakoitsijan arkea

Töiden seuranta ja raportointi aiheuttavat usein päänvaivaa asbestiurakoitsijalle. Asbestityön luovutusmenettelyä varten vaadittavien tietojen tallentaminen, kerääminen eri paikoista ja yhteensovittaminen on aikaa vievää ja virheiden mahdollisuus suuri.


Kvalilog® tarjoaa tehokkaan ratkaisun asbestityön seurantaan ja dokumentointiin. Kun tiedonkeruu ja raportointi hoituvat sujuvasti, voi purku-urakoitsija keskittyä olennaiseen – turvallisen ja laadukkaan työn toteuttamiseen.


Mikä Kvalilog® on?


Kvalilog® on täysin uudenlainen asbestityön seuranta- ja raportointijärjestelmä. Se yhdistää alipaineloggerin ja pilvipalvelun kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa alipaineen tason reaaliaikaisen seurannan sekä tehokkaan tiedonsiirron ja raportoinnin. Kvalilog kokoaa yhteen kaikki tarvittavat tiedot asbestipurkukohteesta ja muodostaa niistä kattavan luovutusraportin, joka on helppo lähettää työn tilaajalle.


Miksi asbestiurakoitsijan kannattaa ottaa se käyttöön?

Turvallisuus: Kvalilog® mahdollistaa asbestipurkukohteen alipaineen tason reaaliaikaisen seurannan mistä tahansa, jolloin mahdollisiin poikkeamiin voidaan reagoida välittömästi.

Tehokkuus ja tiedonsiirto: Järjestelmä on suunniteltu nopeuttamaan työprosessia ja tiedonsiirtoa. Paperilomakkeiden täyttämisen tarve häviää, ja työntekijät voivat keskittyä olennaiseen. Tiedon tallentaminen ja jakaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Laadukas luovutusraportti: Kvalilog® kokoaa kaikki tarvittavat tiedot asbestityön luovutusraporttia varten. Raportti on helppo ja nopea luoda, ja sen avulla viestit työsi laadusta asiakkaallesi. Luotettava ja huolellisesti koottu luovutusasiakirja on osoitus ammattitaitoisesta työstä.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää:

Puh. 045 279 0599

Sähköposti: info@kvalilog.fi
Comentários


bottom of page