top of page

Asiakastarina: Suomen Asbestitekniikka Oy tehosti toimintaansa uudella järjestelmällä

Suomen Asbestitekniikka Oy otti kesällä 2023 käyttöönsä Kvalilog®-järjestelmän asbestipurkutöiden seurannan ja raportoinnin tehostamiseksi.


Projektipäällikkö Petri Lindbergin kokemusten valossa järjestelmä osoittautui nopeasti erittäin toimivaksi ratkaisuksi:

"Järjestelmän käyttöönotto oli todella helppoa, kiitos toimittajan järjestämän koulutustilaisuuden. Paperia ei meidän työmailla tarvita enää muualla kuin saniteettitiloissa. Työntekijät syöttävät työkohteen tiedot mobiililaitteella, samoin ilmamittauksen suorittava AHA-asiantuntija. Loggerit, mittauspumput ja ampullit ovat kaikki QR-koodattuja, joten laboratorioissakaan ei tarvitse lappuja täytellä. Järjestelmä on varma ja läpinäkyvä. Voimme nyt seurata osastointien paine-eroja reaaliajassa, mikä on ensiarvoisen tärkeää turvallisuuden takaamiseksi. Puhtaan näytetuloksen tultua järjestelmään, ja myös itse loggeriin, voidaan raportti toimittaa tilaajalle muutamassa minuutissa. Tämä merkitsee nopeampaa ja parempaa palvelua asiakkaillemme. Suosittelemme Kvalilog®-järjestelmää lämpimästi."

Kvalilog®-järjestelmän kehittäjä Priit Mullamaa luovutti uudet loggerit Suomen Asbestitekniikan Petri Lingbergille.
Kvalilog®-järjestelmän kehittäjä Priit Mullamaa luovutti uudet loggerit Suomen Asbestitekniikan Petri Lingbergille.

Suomen Asbestiteniikka Oy on yksi Suomen vanhimmista asbestipurkualan yrityksistä yli 30 vuoden kokemuksellaan. Yrityksen palveluihin kuuluvat haitta-ainekartoitukset sekä asbestin ja muiden haitta-aineiden purkutyöt. Kvalilogin avulla asbestipurkukohteiden turvallisuus ja tehokkuus on noussut nyt entistäkin paremmalle tasolle.




Comments


bottom of page